Att bygga ett hus – att förverkliga en dröm

Att bygga ett helt nytt hus från grunden. Det är något vi på Uffes Bygg har stor erfarenhet av och något som vi gärna gör. Att bygga ett nytt hus är en komplex process. Mycket står på spel. Mycket pengar. Men ju tidigare vi som byggnadsföretag kommer in i processen, ju större möjlighet har vi att erbjuda det mest kostnadseffektiva sättet att bygga.

Vi kan göra kompletta ritningar till dig. Fördelen med att låta oss som byggnadsföretag göra ritningarna är att byggprocessen blir enklare sedan, i alla led. Vi har god erfarenhet av att montera hus som byggs på fabrik, men vi bygger gärna lösvirkeshus från grunden. Fördelen med lösvirke är att det ökar dina valmöjligheter, utan att det behöver bli dyrare.

 

KONTAKTA OSS GÄRNA

Längtan efter ett fräscht och nyrenoverat badrum

Badrum åldras sällan på de mest fördelaktiga sättet. Samtidigt är det den delen av huset som man helst vill ska hålla högsta möjliga fräschör. Inte mycket i ett husliv som går upp mot att stiga in i ett nytt, fräscht och rent badrum.

Men det är mycket att tänka på när man ska renovera badrummen. Hur kan rören dras? Vilka material bör användas i vägar och golv? Hur disponerar jag ytan mest optimalt? Kontakta gärna oss, ju tidigare vi kan komma in i planeringen av badrumsrenoveringen, desto bättre blir det i slutändan.

KONTAKTA OSS GÄRNA

Låt riktiga proffs lägga taket!

Om du behöver lägga om taket eller längtar efter ett nytt av estetiska skäl – kontakta gärna oss, så ni får en professionell syn på saken. Det är viktigt att göra rätt från början när man lägger om tak. Som byggare ser man en del skräckexempel. När man till exempel har bytt takpannor, men har kvar den gamla underlagspappen. Det kan komma sura efterräkningar i form av läckande tak av sådant slarv. Det korrekta, professionella sättet att göra det på är att byta ut allt från grunden. Nya takpannor håller i 50 år, då ska ju helst underlaget hålla lika länge, annars blir det onödigt merjobb.

Funderar du på att måla om takpannorna för att få dem lite snyggare? Säg inte det så högt att chefen här på Uffes Bygg hör det, bara. Risken är att du får en utskällning. ”Måla om takpannorna? Det är som att sminka en gris”, det är vad han brukar säga om den saken. Vi har genom åren fått åka ut på en del akuta renoveringsjobb efter undermåliga takrenoveringar. Så, gör rätt från början. Kontakta proffsen!

KONTAKTA OSS GÄRNA

Köket är familjelivets hjärta

Det är i köket det mesta händer. Där sammanstrålar familjens olika delar vid alla måltider. Där sitter man ner och pratar, där jobbar man tillsammans med mat och bak och allt möjligt annat som får ett familjeliv att fungera. Det är inte konstigt att en köksrenovering står högt upp på många husägares önskelista. Att renovera kök blir ofta en fråga en fråga om budget. Det gäller att ha en bra planering för att kostnaden ska stanna där man vill att den ska ligga.

Vi på Uffes bygg har lång erfarenhet av köksrenovering och kan hjälpa dig med renoveringen, oavsett vilken nivå du vill ligga på. Det kan vara allt från att vi hjälper till med att montera ett färdigkök, till att göra en komplett renovering av väggar, tak och golv och nya, skräddarsydda inredningslösningar. Våra duktiga snickare och plattsättare ser till att jobbet blir genomfört professionellt. Andra hantverkare som kan komma att behövas vid renoveringen kan vi också förmedla, som; målare, rörmokare, elektriker. Vi kan ge dig ett samlat erbjudande på hela renoveringen.

KONTAKTA OSS GÄRNA

Nya fönster för ett bekvämare liv

Fönstren speglar husets själ, sägs det. De har stor betydelse för det estetiska. Men ett bra fönster är mycket mer än så. Det håller värmen inomhus och är lätt att sköta. Vi på Uffes Bygg hjälper dig gärna att byta fönster. Vi har lång erfarenhet på området och kan guida dig i djungeln av märken för att hitta rätt funktion till rätt pris. Ett nytt fönster av bra kvalitet höjer hustes energivärde och besparar dig många timmars fönsterputsning.

KONTAKTA OSS GÄRNA

En ny fasad kan göra under

Ingenting är för evigt bestående. Det är en sanning som även gäller träfasader. Trä är visserligen ett fantastiskt material och rätt skött har det mycket lång livslängd. Men den stunden kan komma i en husägares liv att fasaden behöver bytas. Man kan ha haft otur och fått röta i den gamla eller det kanske är dags att börja tänka energieffektivt och sätta ny isolering, med tillhörande ny fasad.

Vi på Uffes Bygg är experter på fasadbyten. När du anlitar oss kan du vara säker på att jobbet blir gjort med kundens bästa för ögonen och med högsta möjliga professionella nivå. Vi gör det så problemfritt för dig som du vill. Vi river det gamla, bygger det nya och städar även upp efter oss om du vill ha så lite mankemang som möjligt.

KONTAKTA OSS GÄRNA