Att bygga ett hus – att förverkliga en dröm

Att bygga ett helt nytt hus från grunden. Det är något vi på Uffes Bygg har stor erfarenhet av och något som vi gärna gör. Att bygga ett nytt hus är en komplex process. Mycket står på spel. Mycket pengar. Men ju tidigare vi som byggnadsföretag kommer in i processen, ju större möjlighet har vi att erbjuda det mest kostnadseffektiva sättet att bygga.

Vi kan göra kompletta ritningar till dig. Fördelen med att låta oss som byggnadsföretag göra ritningarna är att byggprocessen blir enklare sedan, i alla led. Vi har god erfarenhet av att montera hus som byggs på fabrik, men vi bygger gärna lösvirkeshus från grunden. Fördelen med lösvirke är att det ökar dina valmöjligheter, utan att det behöver bli dyrare.

 

KONTAKTA OSS GÄRNA

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *