Låt riktiga proffs lägga taket!

Om du behöver lägga om taket eller längtar efter ett nytt av estetiska skäl – kontakta gärna oss, så ni får en professionell syn på saken. Det är viktigt att göra rätt från början när man lägger om tak. Som byggare ser man en del skräckexempel. När man till exempel har bytt takpannor, men har kvar den gamla underlagspappen. Det kan komma sura efterräkningar i form av läckande tak av sådant slarv. Det korrekta, professionella sättet att göra det på är att byta ut allt från grunden. Nya takpannor håller i 50 år, då ska ju helst underlaget hålla lika länge, annars blir det onödigt merjobb.

Funderar du på att måla om takpannorna för att få dem lite snyggare? Säg inte det så högt att chefen här på Uffes Bygg hör det, bara. Risken är att du får en utskällning. ”Måla om takpannorna? Det är som att sminka en gris”, det är vad han brukar säga om den saken. Vi har genom åren fått åka ut på en del akuta renoveringsjobb efter undermåliga takrenoveringar. Så, gör rätt från början. Kontakta proffsen!

KONTAKTA OSS GÄRNA

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *